dimecres, 25 de juliol del 2007

Un nou espai de comunicació

A pocs dies de marxar cap a Nicaragua, els brigadistes de Puerto Cabezas volem obrir un nou espai de comunicació amb tots vosaltres. Aquesta eina pretén ser una petita finestra a Bilwi, on intentarem transmetre-us totes les coses que ens van passant a l'altra banda de l'atlàntic, totes les nostres vivències, experiències, sensacions, sentiments...
D'aquesta manera esperem fer-vos vostra la nostra aventura per terres sandinistes, mitjançant el seguiment dels nostres articles, fotos, cròniques i, sobretot, amb la vostra aportació a través dels comentaris que podeu realitzar al blog.
Aquest darrer mes de Juliol hem estat fent els darrers preparatius de la brigada. El diumenge 1 de Juliol ens vàrem reunir a l'AVV les Clotes de Vilafranca del Penedès per acabar de lligar molts temes que teníem pendents abans d'iniciar el viatge. Vem fer un calendari aproximat dels dies que estaríem a Puerto Cabezas, a León, Managua, etc. També vem acabar de concretar aspectes de les quatre petites comissions de treball que hem creat: gènere, esports alfabetització i escoles.I, sobretot, la reunió va servir per aclarir-nos molts dubtes que teníem sobre Puerto Cabezas, el material que ens hem d'emportar, el tracte amb les famílies que ens han d'acollir,...
Pocs dies desprès, vàrem fer la darrera jornada de formació a l'Escorxador de Vilafranca. Un metge especialitzat ens va recomanar productes mèdics per dur a la farmaciola, ens va informar dels "bitxus" que ens poden picar (i que alguns encara no ens hem tret del cap!) i també ens va resoldre dubtes sobre malalties, prevencions de riscos i altres aspectes relacionats amb el viatge.

El 3 d'agost cada dia està més aprop, i a l'estómac comencem a notar els nervis i les ganes de marxar!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Què, com va per León. A mi la ciutat m'encanta, espero que després dels primers entrebanc , us ho passeu MOL BÉ.
Petons

Teresa Baqués

Anònim ha dit...

Que com us va per Nica?He consultat la vostra pagina i no surt res de res. Ser que he fet tard a la arribada per culpa de les aduanes,però ara on sou?
Que us ho passeu bé.
SALUT

Anònim ha dit...

Eiiiiii, que tal? Com esteu? Quina aventura això de viatjar cap a Nicaragua e.... jejejejejeje!
Però la veritat és que us vull felicitar per l'organització i com ho esteu portant!! Sereu una de les millors brigades que han passat per l'Associació!!!!
Molts ànims, sort i moooooolts ptunets a tots !!!!

Montse

Anònim ha dit...

hola david! somos los papas. La mama ya está bien de la pierna.esperamos que lo paseis muy bien y que llegue pronto el 31.

Anònim ha dit...

Bones ribetanes i cassolenc! espero que tot bé, qui nmerder pels aeroports no? vinga a disfrutar-ho molt.

el tito!