dimarts, 21 d’agost de 2007

A Bilwi, Yo si puedo???La comissió d'alfabetització es va reunir amb la Joan Taylor, a la casa de l'agermanament. Ens va explicar que aquests dies no ha pogut seguir el procès del YO SI PUEDO, degut a que està de baixa, però ens va lligar una reunió amb el ministeri d'educació i unes visites a tres punts d'alfabetització. Com podeu veure la Joan està molt guapa i alegre!


Un dels punts d'alfabetització que vam visitar. No podien veure el video, ja que no hi havia llum. Segons el MED (Ministeri d'Educació) hi ha 85 punts a Bilwi però encara no n'hem pogut veure cap que funcioni de veritat i amb tot el necessari: llum, facilitador, alumnes, videos, material...
La comissió ja us informarà a l'arribada, però de moment no estem massa contents del que hem pogut observar!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per fi hem vist el Gabriel i familia, i el Jesús i la Joan.
I aquestes dones a la tele, la Rebeca, la Mireia i la Ginesta (és la Ginesta?). A la tornada a veure si també aneu a tele Vilafranca i Ribes i expliqueu coses de Puerto. Ara ja teniu experiència .
Us ha agradat el rio Coco o Wangki? ja heu vist Honduras ?
Com que estaveu fora el Gabriel ha aprofitat per escriure i diu que avui arribeu de l'excursioneta, i que l'huracà res de res, una mica de pluja i prou.
Ja ens direu quin dia marxeu els últims de Bilwi.
Espero que tingueu molts apunts i ens pogueu explicar moltes coses.
Petons
Teresa B.