dijous, 2 d’agost del 2007

Marxem!!!

Demà divendres a les 6:55 del matí marxa el primer grup de brigadistes cap a Managua (amb escala prèvia a París i Miami), el segon grup surt una hora més tard des de l'aeroport del Prat i es retrobarà amb els altres companys a l'avió que creuarà l'atlàntic fins a Florida.
Els primers dies per terres nicaragüenques els passarem a la capital i a León, visitant volcans com el Cerro Negro i altres indrets que ja us anirem explicant a través dels escrits del blog. Fins el dia 7 no està previst arribar a Puerto Cabezas (ciutat que es troba situada a la costa atlàntica). Esperem que seguiu els nostres passos per Nicaragua i no deixeu d'escrivir-nos i explicar-nos les coses que passin per aquí (segur que una miqueta si que us trobarem a faltar!!).
La brigada a Puerto Cabezas 2007 us envia una forta abraçada a tots el nostres amics, familiars i companys de l'associació per tot el suport i ajuda que ens heu fet arribar durant aquest darrers mesos.

(Brigada a Puerto Cabezas'07:Ginesta Garriga, Alba Garriga, Jaume Llordes, Nàdia Gadea, Rebeca Garcia, David Albalate, Mireia Galofré, Sara Marin, Roser Muñoz, Xavi Cerezo, Joan Pena i Esther Hernández)