dimecres, 15 d’agost del 2007

Dia 15

Bon dia a tothom !!
Avui hem tingut el mat{i lliure i els butboleros hem quedat per veure el Barca, entre la falta de llum i que no el donaven, el pare del David ens ha dit el resultat on line0-1 golas de Messi.}
aquesta tarda ens toca pana - pana i entrevista amb el governador de la regio, despres partit de basket entre nicaragua i catalunya !!

Be records a tothom !!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Missatge per a en Joan i la Roser: Hoola gent! S'acosta una onada molt forta per la banda del PAcific. A Perú les coses s'han posat molt lletges i han tingut un terratremol d'escala 7. Per on pareu ara? No se si esteu a Leon o a Puerto...Un petonet molt fort!

Anònim ha dit...

Gràcies a l'Ester pel seu correu. Diu que a l'escola Marvin Michell no tenen ni cadires i hauriem de fer alguna cosa. Ja ho veieu, feina per quan torneu.
També diu que per què no estigui sola a la nit uns ratolinets li fan companyia i que la Sofia la cuida molt. A les fotos estas molt guapa.
Recordeu-vos de fer fotos a la Casa de l'Agermanament, i aneu pensant que podem fer per fer allà activitats.
I una foto del Gabriel i el Jesús...va, que volem veure quina cara fant.
Aquí està plovent, aprofiteu la calor que aquí sembla que ja no farà més estiu.
Reccors....
Teresa B.

Anònim ha dit...

Hola a tots i totes. El Ramon i la Mònica ja estem a Vilafranca. Ahir al Bilwi ja ens vam començar a posar el corrent de tot plegat. Només arribar a casa ja vam conectar per veure les novetats del blog.

Bé, aprofiteu el que encara us queda al máxim i molts records a tothom.

Rebeca, ja ens enviaràs alguna foto de la Klirsha, quan arribi la Shira.

Kli wal praubia