dijous, 23 d’agost del 2007

GRANADA


Avui hem visitat Granada (terra somniada)...tot i els nostres ideals no hem pogut evitar visitar l'esglèsia de la Mercé, pujar per una escala encaragolada fins al campanari a on els més gamberros han fet sonar les campanes. I al sortir...l'aparició de la verge de Puerto.


Ahir al arribar a la ciutat vam tindre la sensació de turistes. És un canvi molt gran passar de Puerto a Granada. Aquí les cases tenen teules i són de ciment pintades de mil colors! Per les aixetes surt aigua, les letrines s'han convertit en waters i a la nit no gaudim de la companyia dels nostres amics els ratolins. Tot hi així a Bilwi hi ha una cosa que aquí trobem a faltar, allà compartiem la vida quotidiana de la seva gent i malgrat ser "chelitas" ens sentiem portenyes. A Granada ens confonem amb les "Gringas"


Hem dinat en família a una caseta particular molt acollidora on ens han fet el dinar. Menú: un pollastre boníssim, formatge fregit, tostones, fetge i com no, arròs amb frijoles!!!


No són "los chicos coca-cola", són treballadors d'una fàbrica de rajoles que ens han convidat a veure el procés d'elaboració. Al costat, el Xavi i la Rebeca envelesats per la posta de sol.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Gent!
Estic a la Festa major de Vilafranca. Com ha anat lo de les tortugues??
Esteu preparats pel viatge? Ens veiem!
Esther