dimarts, 21 d’agost del 2007

De Tuapí a Waspam



El dia de després, amb una mica de “goma” (resaca), vam anar al balneari de Tuapí. Com una GRAN familia vam anar a passar el diumenge al riu i a menjar pollastre a la brasa!! Ens ho vam passar molt bé, els que volien descansaven en una hamaca sota l’ombre, altres es banyaven al riu, i els més atrevits es tiraven d’unes roques!!!

Ahir, dilluns 20 vam anar a Waspam, al costat del rio Coco, que fa frontera amb Hondures. Vam dinar vora el riu i passejar pels carrers tranquils de la ciutat, mentre la Glenis ens explicava la seva història. Avui a les 6 del mati agafavem el bus cap a Bilwi. Aquí els viatges també són peculiars, tant per portar un gos viu a la “baca” del bus com per sentir un predicador catòlic fent un discurs religiós enmig del trajecte.

El dissabte ja van marxar la Roser, en Joan, la Nadia i en Jaume i demà tota la resta.

L'estada a Bilwi ha estat una gran experiència, conviure amb les families, és la millor manera de coneixer la seva cultura, la gent, les costums, el menjar i les dificultats en que viuen. No sabem el recorregut que farem, però tots tenim la idea de tornar al pacífic i visitar la zona de Granada, Masaya, Rivas....i fins i tot tornar a León. Intentarem seguir amb el blog, tot hi està en diverses ciutats.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que bonica aquesta foto amb les families a Tuapi.
Com us trobaran a faltar .
Mireu de veure la Terioska a León (si hi aneu) que té un taló per donar-vos.
Aprofiteu la calor que aquí de moment, ja s'ha acabat, o encara ha de començar.
Fins aviat
Petonets

Teresa B.