dilluns, 6 d’agost del 2007

Com ens agraden els aeroports!!!

Desprès d'uns dies sense poder-vos escriure per la manca de temps, ens tornem a posar en contacte amb vosaltres ja que tenim a les famílies i amics mig preocupats.

Dissabte 4 d'agost vem arribar a Managua els darrers brigadistes que faltaven. Com ja sabeu, el divendres teniem que agafar un vol de Miami a Nicaragua i, aquest (exceptuant 3 companys) el vem perdre per les fortes mesures de seguretat del departament d'immigració d'Estats Units (ja us explicarem tots els controls i per les màquines d'explosius i de búsqueda d'antrax que ens han fet passar....estan com un llum!!!!). El dissabte escalonadament vem anar a arribant a la capital de Nicaragua...uns mitjançant un vol que anava desde Miami a Houston i desprès Managua, i d'altres mitjançant la conexió Miami-Atlanta-Managua. En definitiva, un munt d'hores entre avions aeroports, maletes perdudes, etc.



Cap a les 10 del vespre del dissabte marxavem del aeroport, ja hem totes les maletes, cap a León amb dos microbusos. És curiosa la forma que tenen de conduir, tot sembla molt caótic, no hi ha línies de separació de carril fora de la ciutat, els claxons fan sorolls divertits, ... Durant el camí cap a León vàrem topar amb la primera tempesta, tot i això, vem poder arribar a Casa Belinda (que és el lloc on ens quedem a durmir i que ens tracten molt bé!).





León és una ciutat especial, les cases totes de colors ben diferents, a les parets es combinen els murals històrics de la revolució sandinista, de l'assassinat dels estudiants del "23 de julio"... amb els anuncis publicitaris de la coca-cola o de les sopes Knorr dibuixats també sobre els murs. Tot això, juntament, amb el tracte tan proper que estem rebent dels nicas, tot i que us sàpiga greu, fa que no us trobem a faltar massa. Potser perquè aquests dies no hem parat i no hem tingut temps encara d'enyorar-vos. El clima és bastant xafogós, el matí ens llevem ben suats i, tot hi dutxar-nos, un cop al carrer ja tornem a estar molls de la suor. Aquí ens trobem amb l'estació húmida o de pluges, i gairebé cada tarda ens cau un ruixat no massa fort que s'agraeix molt! La moneda del país és la cordoba (1 euro=20 cordobas) i a vegades ens fem embolics calculant preus en dòllars, en euros i alguns encara ho passem a pessetes!!!
Les primeres hores a León són molt possitives i creiem que el viatge encara sens farà curt, us seguirem informant, i no deixeu d'escriure'ns que ens han fet molta il·lusió els vostres missatges!!!

Salut i "Solo el pueblo salva al pueblo"

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja heu superat el tràngol més difícil. A partir d'ara ja podeu disfrutar de Nicaragua en totes les seves vessants... Per començar, segur que haureu d'aprendre a disfrutar d'aquesta caloreta tan agradable...
Ja heu anat al Pacífic? A Poneloya aquest nom no li escau del tot.
Una abraçada!

Montse Romagosa

Anònim ha dit...

Prova superada!!!i això acaba de començar. Tinc la sensació que cada dia tindreu alguna aventura per mantenir-nos entretinguts en l'avorrit mes d'agost barceloní.
Com serà la tornada? També passeu per Miamí?
És una tranquil·litat saber que esteu bé.
Molts petons, especialment per Esther (més que res perquè és a l'única que conec,jejeje)

Delia

Anònim ha dit...

Tranquils,
Que tot el que podeu explicar d'aeroports no té punt de comparació amb el del Prat. Aquí la gent no tan sols perd les maletes sinó que a més mai més les troba i sinò que li expliquin a les col.legues Alexandra, Eva i Cia que han arribat a Lisboa i les seves maletes sembla que han anat al Camerun.
El Montilla encara no ha parlat i els polítics que ho han fet millor que haguessin callat. El Mas aprofita l'ocasió per dir que la culpa és del tripartit i el Zapatero diu que respectarà el que Cat. digui. Com veieu aquí res canvia, el país viu les repeticions de Polònia.
A Ribes igual que sempre, la meitat són fora de vacances i l'altre meitat fan vacances a dins.

Vinga salut i que tot us vagi bé.

carretons ribes ha dit...

Estem al magatzem del Pau i ens ha fet molta il.lusió veure-us a l'ordinador tant les fotos com els textos.
Aquí a Ribes estem com sempre, treballant a la botiga i al vespre passant una estona al ger. Esperm que a vosaltres us vagin les coses rebé. Ja ens escriureu un altre cop. Avui a Ribes també ha plogut quatre gotes i ara fa una mica d'aire
Montse i Pilar

Anònim ha dit...

Hola,penya! Com va la calor? I el Flor de Canya? Tot bé, segur...
Encara sou a León? M'interessa saber quina corrent -125 o 220-utilitzen aquí a León. Si podeu, em contesteu aquí o a l'adreça de correu mromagosa@csap.scs.es
Moltes gràcies!

Montse Romagosa

Anònim ha dit...

Aquí al blog encara esteu a León, però avui haureu arribat a Bilwi.
Segurament tot serà més difícil, ja us haviem dit que era una altra realitat, però segur que us en sortireu de fer alguna cosa del que s'ahvia previst.
MOLTS; MOLTS RECORDS a TOTHOM

Teresa Baqués

Anònim ha dit...

TERNURA DE LOS PUEBLOS

Yo te decía que la solidaridad

es la ternura de los pueblos.

Te lo decía después del triunfo,

después que pasamos los tiempos duros de batallas

y llantos

Gioconda Belli (poetessa nica)

Aleix ha dit...

Ei k passa David, Alba i Ginesta i gent que no conec!! Ja veig que encara us esteu situant a Nicaragua! Jo ja porto més d'un mes a Perú, i ja ens queda poc per acabar el projecte. Realment val molt la pena fer viatjes d'aquest tipus, doncs aprens molt de la cultura on vas i et replanteges moltes coses que et pensaves que eren d'una manera i veus que, obrint la ment, poden tenir molt punts de vista. Espero que us ho passeu teta i k ajudeu i aprengueu molt! Molt petons des de Cusco!

Anònim ha dit...

Bon dia brigadistes!!!
Que tal, tot bé per Bilwi?
Sara, que tal la familia?
Són maquíssims, la Learly ja deu ser molt gran, i la abuela? I las "loras"? Que fan?

Ei expliqueu coses, fa uns dies que esteu moooolt calladets, segur que esteu molt liats, no us preocupeu, quant tingueu una estoneta ja ens escriureu!

Ara si que ja hi sou, no us atavaleu, tot va a un ritme molt diferent al nostre, disfruteu cada moment!!!
Un ptunàs a tots!

Montse Senserrich

Anònim ha dit...

A tots i totes les que seguiu aquesta bonica aventura dir-vos que han escrit un correu avui des de Bilwi. Estan bé, però sovint marxa la llum i això dificulta la connexió a internet. També diuen que tenen un altre número de mòbil 00 505 427 88 13

As. Amics Puerto Cabezas
Teresa Baqués

Anònim ha dit...

Quina aventura la dels vols :P

Dimecres la Teresa em va deixar llegir el mail que vareu enviar. Veig, que tot i els problemes amb el viatge, les coses s'han encarrilat.

Salut a totes i tots!

quim ha dit...

Quina enveja!!!!!!!!!!

quim gascó

Anònim ha dit...

Hola brigadistes!!!
Ja fa gairebé una setmana que vau sortir de Catalunya i quin munt d'aventures i vivències que heu tingut!.

Ara ja esteu a Bilwi i pel que he llegit porteu una bona marxa, oi?
D'aquí a pocs dies ja us anireu situant, disfrutant, aprenent, observant i compartint.

Una abraçada
Rosa Catasús