diumenge, 12 d’agost del 2007

Curiositats i altres anecdotes...

- la gent no sap si som chelitas o gringas, però quan ens coneix, els hi queda clar que som catalanes!! i no espanyols...i fins i tot escriuen catalunya amb "ny"!!!
- coger la botella, cogeme para que no me caiga, te puedo coger, la cogemos entre los dos.... aqui coger significa "follar", i malgrat que intentem dir agarrar, sempre s'escapa algun coger que provoca situacions ben divertides, i ens morim de "pena" (vergonya)
- Us enrecordeu de l'anunci del Malibú que sortia un noi caribeny que deia: " Me estáis estresando...". Doncs aquí la vida és així amb calma i sense presses. Aquí tenen la "hora caribeña" que vol dir que si es queda a les 2...ells arriben una hora o hora i mitja tard....una mica com a Ribes!!!
- els taxis son un mon a part: cada persona paga 10 cordobes (0,5€) encara que vagi a la cantonada o a l'altra punta. i segons si aquella hora no hi ha la policia de transit poden pujar tantes persones com puguis fer cabre-hi, de moment hem aconseguit pujar-hi 8,però amb els peus fora si no és impossible!! a mes durant el trajecte va agafant més gent i la cosa es va allargant. mai saps que et trobaràs, quan arribaras i quanta gent haura pujat!!!
- Aquí també hi ha migdiada....el que passa que a vegades dura tot el dia!! Sota les cases que s'aixequen per pilars de fusta sempre hi ha una hamaca que balanceja amb algú a dins!Les estadístique diuen que només un de cada deu homes treballa...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquí no hi ha qui s'aclari. Escrius un comentari i continua posant 0 .
Aquestes dones que no dominem les noves tecnologies.

Teresa

Anònim ha dit...

Ei Chelitas, gringas, catalanes, és igual..... Vigileu amb el coger e..... Us vam avisar o vàrem preferir que vosaltres mateixes ho descubrissiu soles???? Jejejejeje

Ja veig que esteu molt animades, hem feu una enveja.... aprofiteu cada moment d'aquests i rieu amb aquesta gent, la veritat és que aquestes situaciones són d'aquelles que les recordareu sempre!!!!

Com està la meva familia? Sara diguem alguna cosa de la Lesly i familia, estan tots bé?

Bueno us deixo, avui ens trobem amb la Teresa i companyia, us prepararem l'agenda que ens demaneu i altres!
Un ptunàs a tota la brigada!
I un de fort també pels "amigos"

Montse Senserrich

Anònim ha dit...

Ha escrit el Gabriel(el català que viu amb una miskita). Diu que tot molt bé i que no patim.
Avui estan tots d'excursió amb barca a Haulover i ell no hi cabia (per sort) , doncs sinó cada dia està amb la brigada de 7 del matí a 9 de la nit. També diu que sou una gent molt tranquil.la.
Bé, entre uns i altres ens enterem una mica del que feu. Teresa B.

Anònim ha dit...

Volia dir que el Gabriel com que no ha anat d'excursió ha tingut temps per escriure'ns.Diu que us acompanya el Jesús.
Segur que conèixer alguna comunitat serà una experiència interessant, així com el viatge amb una panga "barqueta" mar Atlàntic avall. Que tingueu BON VIATGE. Ja ens ho explicareu.