dijous, 16 d’agost del 2007

nicaragua vs. catalunya


L'equip català amb indumentària taronja (sent "chelitos" ja destaquem, imagineu-vos amb samarreta taronja butano!!!) es va enfrontar amb els "Sharks" (taurons) de Bilwi. La mitjana d'alçada dels nicaraguencs era, aproximadament, de 1,90 m. contra els 1,70 dels catalans (El Xavi ens feia baixar la mitjana!) i, a sobre, saltaven!!! Tot i així, ho vem donar tot i més! La primera part vem aguantar el resultat i fins i tot dominavem en el marcador, gràcies als triples d'en Jaume i les faltes que no ens pitaven! Però durant la segona part, més d'un volia que marxes la llum, per acabar el partit abans d'hora (massa "gallopinto"). Al final va guanyar Nicaragua per 13 punts de diferencia, però nosaltres vem guanyar per tenir la millor afició femenina!!!


Dissabte toca futbol....ja us explicarem si se'ns dóna millor!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Un 10 per la comissió d'esports !!

i per la del programa d'alfabetització per les informacions que NO envieu un 0 . I les ulleres, espero que no les torneu cap a casa. Si encara estan a les caixes ja parlarem a Managua amb l'AEPCFA i veurem que es pot fer.
Amb tant de "trajin" us trobaran a faltar quan marxeu.El Gabriel haurà de fer vacances.
Diue-li a la Sara que escrigui. No sabem res de la seva familia.
Heu vist la Joan Taylor?
Espero que algú li agafin ganes de tornar un altre dia a aquest racó de món.
Petons
Teresa B.

Anònim ha dit...

ei Teresa! et contestem el teu comentari per al·lusions, jejej
som la comissio d'alfabetització.
aquest dimarts vam poder trobar-nos am la Joan Taylor, que encara esta de baixa i no esta massa al corrent de que s'ha fet des de que ella no hi es.
ens va parlar del tresllat a nivell nacional de AEPCFA al MED(Ministeri d'educació) per tant quant ella s'incorpori de nou a la feina, no ho fara a l'alcaldia sino al MED.
aquest mati hem anat al MED i hem parlat amb l'encargada del programa. ens ho facilitat la llista dels 85 punts d'alfabetització que estan funcionant en 10 barris de Puerto. a les comunitats encara no s'ha començat, sobretot pel tema de l'electricitat i generadors.
també hem parlat d'oferir la casa de l'agermanament com a punt d'alfabetització del barri Santa Ines, que ja ho haviem parlat amb el grupo de amigos.

pel que fa el repartiment d'ulleres graduades, avui a la tarda visitarem els primers punts d'albabetització i es començara el repartiment. a mes, demà hem organitzat conjuntament amb la Marta i la seva fundació una jornada perque tota persona amb desiciencia visual pugui accedir a unes lentes. aixo, s'ha pogut fer a traves del contacte amb d'altres associacions de cecs i deficients visuals i a traves dels mitjans de comunicació: la radio i un espot que surt a cablevision que tambe anuncia la festa del dia 25 d'agost en motiu de la diada dels discapacitats.
com podeu veure fins el dia d'avui no hem pogut començar el treball de la comissió , però creiem que tot i els pocs dies que queden, encara podrem fer feina i repartir totes les ulleres.
segurament quests ultims dies no tindrem massa temps per contar-vos masses coses, ja ho farem a l'arribada. salut!